Sosyal Medyada Biz

Şuanda Sitemizde 8 Kategoride Toplam 90 Ürün Bulunmaktadır.

Hakkımızda

Ana Sayfa » Hakkımızda

Adres      : Kent koop mahallesi 1864 cadde Anıt iş merkezi 25/B Batıkent / ANKARA

İletişim    :0 (312) 666 57 46

GSM         :0 532 434 62 02

e-mail      : info@oyunkagitlari.com

 

Türkiye Genelinde Satış yapan  www.oyunkagitlari.com  19 yıldır sektöründe lider olan markaların yüksek kaliteli ve özel indirimli ürünlerinin toptan fiyatına perakende satışını oluşturmaktadır. Amacımız  ihtiyacınız olan tüm ürünleri tek bir noktadan, en uygun fiyata alınmasına ve en hızlı şekilde teslimatına olanak sağlamaktır. Şeker, Çay, Kahve, Nescafe, Süt Tozu, Oralet gibi Sıcak içecek çeşitleri ve Masa Örtüsü, Bardak takımı, Kalem, Çay markası  gibi ürün gruplarını sizlere sunmaktayız. Tüm ürünler Sıfır orijinal kutusundadır tamamı stoklarımızdan satılmaktadır. Faturanız (Firmanıza / Adınıza) kesilir. Kaliteli ve hızla artan, geniş ürün yelpazesi sayesinde sektörde sağlam bir yer edinmiş olan www.oyunkagitlari.com siz değerli müşterilerimize daha iyi ve daha kaliteli ürünler sunmaya devam etmektedir…

Bir işletmenin bir çok kategoride yer alan ihtiyaç ürünlerinin satış ve dağıtımını üstlenmekte olan, 20.000 çeşit ürünle sektörün tartışmasız lider kuruluşlarındandır. Türkiye çapında hizmet vermektedir.

Müşterilerimiz arasında, başta Kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, Askeri birlikler, Oteller, Restaurantlar, Kıraathaneler, Cafeler, Okullar, Hastaneler, Catering firmaları, Yemek firmaları, Pastaneler, Kantinler, Büfeler, Fast-Food kuruluşları, Pizzacılar, Kebapçılar, Çay Bahçeleri, Tıp merkezleri, İnşaat firmaları, Fabrikalar, Organizasyon firmaları, Plazalar, Ofis ve İş yerleri, Havayolu firmaları, Otobüs ve taşımacılık firmaları, Temizlik firmaları, Havalimanları, Benzin istasyonları, Yolcu ve Kuru yük Gemileri, Poğaça – Börekçiler, Lokantalar, Gıda ürünleri toptancıları, Ambalaj ürünleri toptancıları firmaları yer almaktadır.

Kısacası, ev dışı tüketim alanlarının tamamına hizmet sunabilecek ve bu doğrultuda her geçen gün büyüyen güçlü bir altyapıya sahibiz.

Geniş depolama alanlarımız, lojistik araçlarımız ve işinin uzmanı profesyonel kadromuzla bir işletmenin ihtiyacı olan tüm ürünleri tek bir noktadan, en düşük fiyata ve özel ödeme yapısıyla satın almasına olanak sağlamaktayız.

Ankara ili ve çevresi günlük olarak teslimat yaptığımız iller arasında yer almaktadır. Türkiye’nin her bölgesine periyodik olarak dağıtımlarımız bulunmakla beraber anlaşmalı olduğumuz lojistik şirketleri aracılığıyla Dünya’nın her yerine ürün gönderimlerini yapabilmekteyiz.

Web sitemiz aracılığıyla ürünlerimizi inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. Daha fazla bilgi için iletişim sayfasından bizimle irtibata geçebilir ve ihtiyacınız olan her türlü bilgiye yine telefon ya e-posta adresimizden ulaşabilirsiniz. Siz müşterilerimizin memnuniyeti bizim için önemlidir. Memnuniyetinizi dostlarınıza, şikayetlerinizi bize bildiriniz. Dayanıklı ve kaliteli ürünlerimizle her zaman yanınızdayız.

Bizimle çalışmak için Satış Ekibimizle irtibata geçmeniz gerekmektedir. Bunun için bizi arayabilir veya İletişim bölümünden form doldurarak sizi aramamızı talep edebilirsiniz.

Satış ekibimiz aktif olarak faaliyet göstermektedir.

Satış temsilcilerimizle görüşmek için 0 532 434 62 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.